top of page

VÅRE REFERANSER

Slemmestad og omegn turnforening

SLEMMESTAD OG OMEGN TURN

"Mirrow AS har bistått oss i mange år med å følge opp treningsavgifter, utestående krav, og nå leder de også prosjektarbeidet for å bygge vår nye turnhall. Vi anbefaler virkelig Mirrow som samarbeidspartner".

- Lotte Carita Berger, Slemmestad og Omegn turn

Bærumsvømmerne

BÆRUMSVØMMERNE

«Ved å få hjelp fra Mirrow til innfordring frigjør vi tid både internt og hos regnskapsfører og ender med at vi tjener penger på å sette ut tjenesten, samtidig som vi opplever at det er full kontroll og oversikt. Mirrow er proffe og pålitelige og vi er rett og slett utrolig fornøyde. Vi ser for oss et langvarig samarbeid og kan varmt anbefale Mirrow som administrasjonspartner».

- Johan Børkegren, Bærumsvømmerne

Asker svømmeklubb

ASKER SVØMMEKLUBB

Mirrow har vært til uvurderlig hjelp for Asker svømmeklubb i forbindelse med rydding i ubetalte faktura, innhenting av støttespillere og sponsorer, og i prosjekt vi har behøvd hjelp til. «Gutta» er hyggelige, behjelpelige, ekspeditte og kunnskapsrike, og setter seg raskt inn i de oppgavene som skal løses. Vi har hatt løpende dialog om status i prosjektet og fått gode sluttrapporter. Asker svømmeklubb vil varmt anbefale Mirrow for utfordringer dere trenger hjelp for å løse. 

- Kari Salvesen Mørk, Asker svømmeklub

NÅIF - Nærsnes og Åros idrettsforening

NÆRSNES OG ÅROS IDRETTSFORENING

Mirrow har vært en fantastisk støtte for å etablere klubbens styrende dokumentasjon, rutiner og årshjul. Vi gleder oss til veien videre.

Kristoffer Lerpold, NÅIF

bottom of page