top of page
On the Phone

Personvern og GDPR 

Vi sørger for å ivareta ditt personvern når du bruker våre tjenester. Mirrow samler inn og bruker personopplysninger, dvs. data som kan knyttes til våre brukere. Vi har ansvar for å håndtere data på en sikker og brukervennlig måte, som oppfyller både lovkrav og de forventninger brukerne våre har.

Behandlingsansvarlig
Mirrow AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på nettsiden vår www.mirrow.no. Vi er ansvarlige for at alle opplysninger du legger igjen behandles i henhold til gjeldene retningslinjer på en forsvarlig måte.

 

Hva slags informasjon vi samler 

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. Vi kan samle inn personlig informasjon fra deg, slik som navn eller e-postadresse hvis du sender dem personlig. Du kan frivillig sende inn informasjon til nettstedet ved å abonnere på et nyhetsbrev eller sende inn et kontaktskjema. Dette er den ENESTE måten vi samler inn informasjon på. Vi søker ikke etter disse detaljene. Det gjøres frivillig av deg som bruker. 


Automatisk innsamlet informasjon: Vi samler automatisk inn viss informasjon om deg og enheten du går inn på nettstedet med. Når du bruker nettstedet, for eksempel, vil nettstedet vårt logge din IP-adresse, operativsystemtype, nettlesertype, henvisningsnettsted, sider du har sett på og datoene/klokkeslettet da du besøkte nettstedet.


Vi samler også inn detaljene om handlinger du utfører på nettstedet, for eksempel lenker som er klikket på. Informasjonen din er gjort ANONYM og vises kun på en samlet basis.


Informasjonskapsler: Informasjonskapsler brukes på nettstedet, som er små datafiler som lagres i nettleseren din av nettstedet. Vi kan bruke både øktinformasjonskapsler, som utløper når du lukker nettleseren, og vedvarende informasjonskapsler, som forblir i nettleseren din til de slettes, for å gi deg en mer personlig opplevelse på nettstedet. Du blir varslet om bruk av informasjonskapsler så snart du kommer inn på siden.

Informasjonskapsler kan også brukes av tredjepartstjenester, slik som Google Analytics.


Hvorfor vi må ha personopplysninger
I hovedsak vil opplysningene vi samler inn brukes for:

- For å kunne definere kundemålgruppen, kjøre relevante generelle eller personlige tjenesterelaterte reklamer. 
- For å lage aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester;
- For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan vi lagrer, bruker, deler og avslører besøkendes personopplysninger?

Mirrow AS er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss selge tjenestene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Personopplysninger og tredjeparter
Mirrow AS vil ikke utlevere dine personopplysninger til tredjepart unntatt når dette foregår med ditt eksplisitte samtykke. I tillegg kan nettstedet bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å betjene ulike aspekter av nettstedet. Hver tredjeparts tjenesteleverandørs bruk av din personlige informasjon er diktert av deres respektive personvernregler.

Mirrow AS bruker for tiden følgende tredjeparts tjenesteleverandører:


Google Analytics – Vi benytter oss av Google Analytics sine analytiske tjenester for å behandle ikke-sensitive data som IP-adresse, unik ID og nettleserdata med det formål å vise personlig tilpassede annonser og innhold, annonse- og innholdsmåling , publikumsinnsikt og for å utvikle og forbedre produkter. Google Analytics har sine egne retningslinjer for hvordan de samler inn og lagrer informasjon. Denne tjenesten sporer bruken av nettstedet og gir informasjon som henvisning til nettsteder og brukerhandlinger på nettstedet. Google Analytics kan fange opp IP-adressen din, men ingen annen personlig informasjon fanges opp av Google Analytics. 

Vi fratar oss ansvaret for sikkerheten til informasjon som du samtykker å dele med tredjepartsleverandører tilknyttet nettstedet vårt, eller tredjepartsleverandører som annonserer, men ikke er tilknyttet nettstedet vårt.

Nettstedet kan lenke til andre nettsider og/eller nettjenester. Vi kan ikke garantere sikkerheten og personvernet til data du gir til noen tredjeparter. Eventuelle data som samles inn av tredjeparter dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvern- og sikkerhetspraksis og retningslinjer for tredjeparter, inkludert andre nettsteder, tjenester eller applikasjoner som kan være koblet til eller fra nettstedet. Du bør gjennomgå retningslinjene til slike tredjeparter og kontakte dem direkte for å svare på spørsmålene dine.


Dine rettigheter
Du kan når som helst kreve innsyn i personopplysninger Mirrow AS har registrert på deg. Du har også rett til å få eventuelle feil korrigert eller kreve sletting i henhold til lovverket.

Mirrow AS behandler selvsagt dine opplysninger konfidensielt og sikkert. Det er begrensninger på hvem som har tilgang til de og vi sørger for at de ikke kommer på avveie. Alle ansatte er kjent med rutiner for behandling og tilgang til personopplysninger.

Oppdatering av personvernregler 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne erklæringen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis vi bruker og/eller avslører noe.

GDPR-overholdelse
• Vi lover at vi tar datasikkerhet på alvor, og vi bruker dine private data kun for å tilby en personlig tilpasset opplevelse.
• Vi bruker informasjonskapsler for å spore analyser samt for å tilpasse annonser.
• Vi har aldri solgt, vi selger ikke, og vi vil ikke selge noen av dine personlige data gitt til oss.
• Du har rett til å:– bli informert om hvordan dataene samles inn og brukes– få tilgang til dataene om deg– be oss om å endre dataene om deg– be oss om å slette dataene om deg
– be oss slutte å sende nyhetsbrevene dine

Hvordan kan du trekke tilbake ditt samtykke 

Hvis du ikke ønsker at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst ta kontakt med oss på post@mirrow.no.

Sist oppdatert 25.09.2023

miljøfyrtårn sertifisering
Asker Næringsforening
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Org.nr: 926 550 403

©2020 by Mirrow AS.

Besøksadresse

 Skolebakken 10, 

3470, Slemmestad

bottom of page