top of page

OM OSS

Et halvt århundre med erfaring fra organisasjonsarbeid, 25 år fra inkasso- og finansbransjen, 20 år med ledelse, pedagogikk og omsorg. Vi vet hva som skal til for å forbedre og ivareta din administrasjon. Hvilke utfordringer har dere? Hva ønsker dere å bruke mindre tid på

City Center
VÅRT TEAM

Kim Anders Aas

Daglig leder

Kim Anders har mer enn 25 års ledererfaring fra finans- og organisasjonsarbeid. Vinnervilje, løsningsorientert og positivitet er stikkord som beskriver hans innstilling til arbeidsdagen. Kunsten å sette sammen gode team med personligheter og evner som matcher godt til målarbeidet, er noe Kim Anders virkelig brenner for. 

kim@mirrow.no

tlf: 920 20 314

Kim Anders Aas

Eivind Stølan

Styreleder og kundeansvarlig

Eivind har jobbet i flere ulike bransjer opp igjennom, men har i de siste 20 år holdt seg til administrasjon og økonomi i arbeidstiden, han har vært aktiv som trener, frivillig, styremedlem og styreleder i flere lokale lag og foreninger. Å holde kontroll på andre og andres økonomi får han tydeligvis aldri nok av. Han er også fast verge for Statsforvalteren i Oslo og Viken. 

eivind@mirrow.no

tlf: 920 20 011

.JPG

Cathrine Foss

Forretningsutvikler

Cathrine har lang erfaring fra bank og finans, salg og kundeoppfølging samt drift av egne selskaper. Hun er engasjert og løsningsorientert, og brenner for å skape gode kundeopplevelser. I rollen som forretningsutvikler lager hun strategier for å nå ut til større andel av markedet og etablere Mirrow som en solid merkevare.

cathrine@mirrow.no

tlf: 951 56 019

Veronika Dimitrova

Digital kommunikasjon- og markedsføringsansvarlig

Veronika er nyutdannet digital markedsfører med inngående kunnskap og erfaring innenfor sosiale medier og digitale flater. Hun er pliktoppfyllende, kreativ og løsningsorientert, har øye for detaljer og helhet i arbeidet hun gjør. Godt og engasjerende innhold er essensielt for alle bedrifter for å synliggjøre seg i markedet, og det er noe Veronika elsker å jobbe med. Hun kan utvikle og drifte kundenes sosiale medier, hjemmesider og digitale markedsføring.

veronika@mirrow.no

tlf: 911 75 552

Veronika Dimitrova
bottom of page